Kreikka - linkkejä
Etusivu

Esittely

Kieli

Palveluja

Kuvia

Linkit

 
Kreikan historia
Kreikan kieli pc -tietokoneessa
Kreikan kieli ja sen opiskelu
Kreikkalainen musiikki
Kreikkalainen ruoka
Suomalaisia linkkisivuja
Sekalaisia linkkejä [nettibaareja ym.]
Yleistietoa ja matkailuvinkkejä
Yliopistoja ja korkeakouluja

Hakupalveluja:

Gracynet GreeKiosk Hellas OnLine Hiway [gr] Greek Indexer Pathfinder Webindex [gr]

Kreikan saaristoa:

Karpathos Korfu Kos Kreeta Paros Rhodos Santorini
Schoinousa Skiathos Skopelos Symi Zakynthos
Kreikan saaret [Yleistä infoa koskien useita eri saaria]

^ sivun alku^     <- hakemisto

  Kreikka, latina, keskiajan- ja antiikintutkimus
  Linkit ja niiden selitykset: http://www.lexitec.fi/

 • Argos
  Antiikin ja keskiajan tutkimuksen hakukone. Lisäksi linkit tärkeimpiin alan verkkopaikkoihin etusivulla. Pätevä: asialla alan yliopistoväki, joka on kriittisesti rajannut hakukoneen sisällön. Tällaista lisää - käykääpä katsomassa rajatun hakukoneen vuoksi, vaikka antiikki ei sinällään kiinnostaisikaan! Julkaisijat: Anthony F. Beavers ja Hiten Sonpal (University of Evansville) sekä kansainvälinen asiantuntijaraati.

 • Labyrinth Home Page
  Keskiajan tutkimuksen kotisivu. Kaikkea alaan liittyvää riimukirjoituksista naisen asemaan keskiajalla. Runsaasti tietoa eri maista.

  Labyrinth Latin Library
  Kulttuurihistorian ja eurooppalaisten kielten kehityksen kannalta tärkeän ei-klassisen latinan linkkejä (Raamatun latina, kirkkolatina, keskiajan filosofinen latina (Boethius), myöhempi kielioppilatina (Donatus)). Julkaisijat: Martin Irvine ja Deborah Everhart (Georgetown University).

 • The University of Kentucky Classics Department
  Latinistien tietolähteitä englanniksi ja latinaksi. Tiedontuottaja: Facultas Classica Kentuckiana.

  Lexica Sanakirja- ja hakukonesivu, jolta löytyy latinan ja kreikan kielen sanakirjoja ja mitä moninaisimpia antiikintutkimuksen ja lähitieteiden (muut varhaiset sivilisaatiot, arkeologia, retoriikka, Raamattu, ym) tietolähteitä, kaikki yhdellä sivulla olevista syöttölaatikoista haettavissa.

 • Bibliotheca Classica Selecta
  Antiikin kirjallisuuden ja historian opiskelijoille tarkoitettu aineisto Belgiasta. Laatijat: Jean-Marie Hannick ja Jacques Poucet. Ranskaksi.

 • New Testament Greek
  Omalle koneellesi ladattava ilmainen opetusohjelma uuden testamentin kreikan opiskelua varten Ruotsista. Sanastot kreikka-ruotsi, kreikka-englanti ja ruotsi-kreikka.

 • Perseus Project
  Erittäin korkeatasoinen antiikin kreikan kielen, kirjallisuuden ja kulttuurin aarreaitta. Kreikankielisiä tekstejä englanninkielisine käännöksineen pohjautuen Loebin sarjaan, tuttu Oxfordin Liddellin ja Scottin kreikan sanakirja, runsaasti arkeologista kuva-aineistoa. Materiaalia saatavana myös CD:nä. Tiedontuottaja: Tufts University Classics Department.

 • And Adam Knew Eve - A Dictionary of Sex in the Bible
  Tietosanakirja sukupuolisuudesta Raamatussa. Länsimaisen kulttuurin ymmärtämisen, uskontotieteen ja esimerkiksi naistutkimuksen kannalta tärkeä tietolähde. Tarjoaa kielitieteilijälle monien sanontojen taustat. Miten kieli, kulttuuri ja uskomukset liittyvät toisiinsa, miten kielellä ohjataan käyttäytymistä. Laatija: Ronald L. Ecker. Englanniksi.

^ sivun alku^     <- hakemisto


^ sivun alku^     <- hakemisto


^ sivun alku^     <- hakemisto


^ sivun alku^     <- hakemisto


^ sivun alku^     <- hakemisto